Uniformen

Je hebt maar een blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokledij.We zien er allemaal anders uit, maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleding kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.

Voor iedereen is het rode Chiro Millegem T-shirt verplicht! Je kan dit T-shirt kopen voor de Chiro van 13u30 tot 14u telkens en vanaf de Speelclub (3de leerjaar) is ook de aankoop van een Chiro-rok of -short verplicht. Je komt dan best aankloppen aan de deur van het leidingslokaal. Je moet geen contant geld meenemen want wij werken met overschrijvingen. Als je een gepast uniform gevonden hebt, noteren we je aankoop en e-mailadres en sturen we daarna een mailtje met alle betalinggegevens. Het uniform mag je al mee naar huis nemen.

Het rode Chiro Millegem T-shirt kan je enkel op onze Chiro kopen. Wij verkopen daarnaast zelf enkel de rokken en shorten. Ook verkopen we onze eigen Openluchtbaltruien, die bij kouder weer altijd handig zijn. Wil je je Chirokast toch nog wat verder uitbreiden met Chirosokken, -zonnebril, -regenjas, ..? Dan kan je zelf naar de Banier gaan. Je vindt een Banier-winkel in alle grotesteden van Vlaanderen. Voor meer info kan je ook surfen naar www.debanier.be .

 

Prijslijst uniformen


Chiro Millegem T-shirt: 10 euro

Trui Openluchtbal: 25 euro

Short/Rok kids: 36 euro

Short/Rok volwassenen: 42 euro