Kamp

Algemeen

Dit jaar gaat ons ongelooflijk-mega-fantastisch-onvergetelijk kamp door in Lokeren! Tito's, keti's en aspi's gaan ook in 2020 zoals ieder jaar van 11 juli tot 21 juli op kamp.

Door Corona en de geldende maatregelen zal het kamp dit jaar in aangepaste vorm georganiseerd worden. Zowel duurtijd, voorbereiding, vertrek, dagindeling, kampindeling, logistiek, kampthema, terugkomst, leven in bubbels, wat er in de valies moet,... kennen aanpassingen.

Concreet betekent dit ook dat het kamp voor de speelcub, superspeelclub en rakwi's een dag later zal starten - op 12 juli - en een dag vroeger zal stoppen - op 20 juli. Dit geeft de leiding de tijd om de extra tenten en indeling tijdig en veilig op te stellen alsook de aankomsten en vertrekken op voldoende gespreide tijdstippen te organiseren.

Voor de kleinsten (sloebers en ribbels) is het kamp altijd al een beetje korter. Ze komen ook dit jaar aan op 15 juli en beleven dan een van hun allereerste kampen! Omwille van Corona zal ook hun kamp een dag vroeger stoppen, namelijk op 20 juli.

Presentatie infosessies

infosessie_ouders_en_leden.pdf met daarin enerzijds de maatregelen vanuit de overheid en anderzijds de praktische vertaling naar het kamp in Lokeren.

Kampboekje

kampboekje-lokeren-2020.pdf

kamboekje-lokeren-2020-update-terugkomst.pdf

Medische fiche

Door de Corona-maatregelen zijn we genoodzaakt om de medische fiches digitaal door te sturen, we verwachten dat u deze zelf afdrukt en voor 14 juni deponeert in de brievenbus van de desbetreffende leiding.

  • Sloebers: Hanne Paepen - Castelsebaan 60
  • Ribbels: Lore Paepen - Castelsebaan 60
  • Speelclub: Noor Tas - Straatburglaan 34
  • Superspeelclub: Lowie Stessens - Milostraat 4
  • Rakwi's: Bo Verwimp - Stokt 103
  • Tito's: Famke Janssen - Lijsterdreef 21
  • Keti's: Linde Van Baelen - Stokt 33
  • Aspi's: Miet Van Craenendonck - Stokt 87

Nuttige info

Infosessies [AFGESLOTEN]

We zullen 3 infosessies organiseren via het online vergaderplatform Zoom. Elke infosessie zal starten om 19u en zal ongeveer 1 uur duren. Via volgende invulformulieren kan je je mailadres opgeven voor een infosessie. Wanneer er 75 inschrijvingen zijn voor een infosessie zullen we die infosessie afsluiten voor nieuwe inschrijvingen. Na opgave van je mailadres zullen we je een mail en vergaderverzoek doorsturen voor deze infosessie. Tot dan!

Inschrijvingen en betalingen [AFGESLOTEN]

U kan zich dit jaar digitaal inschrijven van zondag 7 juni tot en met zondag 14 juni via volgende link: https://www.jintemichiels.be/kampinschrijvingen/chiro-millegem [AFGESLOTEN]

De prijs voor het kamp is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Bij inschijving zal u ook online kunnen betalen.

Let op: gelieve dit formulier ook in te vullen als uw kind niet meegaat op kamp. Op die manier weet de leiding ook dat ze jullie bereikt hebben.