Kamp

Algemeen

Dit jaar gaat ons ongelooflijk-mega-fantastisch-onvergetelijk kamp door in Scherpenheuvel-Zichem! De Speelclub t.e.m. de Aspi's gaan ook in 2023 zoals ieder jaar van 11 juli tot 21 juli op kamp. 

Voor de kleinsten (Sloebers en Ribbels) is het kamp altijd al een beetje korter. Ze komen ook dit jaar aan op 15 juli en beleven dan een van hun allereerste kampen! 

Infosessie presentatie - Kampcafé

De presentatie van de infosessie kunt u hier terugvinden.

Kampboekje 2023

Het kampboekje kunt u hier terugvinden.

Inschrijvingen en betalingen 

Via onderstaande link kan je jouw zoon/dochter inschrijven. Het is belangrijk dat je jouw kind eerst inschrijft bij de juiste afdeling (Sloebers, Ribbels, Speelclub, Superspeelclub, Rakwi’s, Rakkers, Tito’s, Keti’s of Aspi’s). Als dit gebeurd is, kan je jouw kind inschrijven voor het kamp.
Let op! Hier zijn er twee opties: de twee jongste groepen (1ste en 2de leerjaar) gaan op kamp van 15-21 juli. De oudere groepen van 11-21 juli. Klik dus op de inschrijvingstool die voor jouw kind van toepassing is.
Daarna vul je ook alle medische en- contactgegevens in. Zo moeten jullie dit jaar geen medische fiches meer invullen. Als je alle stappen hebt volbracht, dien je alleen nog te betalen.

Op 15 juni sluit de inschrijvingslink.
Bij vragen mag je altijd de groepsleiding contacteren (Laura Van Elsen of Louise Mertens).
https://chiro-mol-millegem.stamhoofd.be/

Wij kijken er al enorm hard naar uit!
Veel Chirogroetjes van de Leidingsploeg, VB’s en Kookploeg!