Coronamaatregelen

Verdeling Chiro’s
Rakwi’s (5de en 6de leerjaar), Tito’s (1ste en 2de middelbaar) en Keti’s (3de en 4de middelbaar) worden verwacht op Chiro Leeuwerikstraat.
Sloebers (1ste leerjaar), Ribbels (2de leerjaar), Speelclub (3de leerjaar), Superspeelclub (4de leerjaar) en Aspi’s (5de en 6de middelbaar) worden vanaf nu elke zondag op Chiro Nachtegaalstraat verwacht.

Verdeling fietsenstalling
Chiro Nachtegaal
Aspi’s zetten hun fiets in de fietsenstalling achteraan, langs het gebouw.
Superspeelclub en Speelclub zetten hun fiets in de kleine fietsenrekken tegen de omheining, vooraan aan de straat.
Sloebers en Ribbels zetten hun fiets aan de linkerkant van de oprit (op het nieuw-gezaaide gras)

Chiro Leeuwerik
Rakwi’s komen op zondag altijd binnen langs de grote poort (links) en zetten hun fiets dan ook links van het gebouw. Wanneer de Chiro gedaan is, gaan zij ook terug buiten langs de grote poort.
Tito’s en Keti’s komen altijd binnen langs het kleine poortje (rechts) en zetten hun fiets rechts van het gebouw. Wanneer de Chiro gedaan is, verlaten zij het terrein ook terug langs het kleine poortje.

Nieuwe regeling afzetten en ophalen Chiro Nachtegaal
Ook deze zondag gaan we een klein stukje straat aan Chiro Nachtegaal afzetten met lint en/of nadarhekken. Er zal lint/een hek geplaatst worden achter het zandstraatje. Op deze manier proberen we de drukte aan de poort wat te verminderen en daarom willen we vragen aan ouders om hun kinderen te voet en met mondmasker te komen halen. De auto kan geparkeerd worden aan de kerk of eventueel op de parking van het Miloheem.
De leiding zal vanaf nu ook langer aan de poort blijven staan voor ouders die hun kinderen op de 2 Chiro’s moeten afhalen.